Matte verf bestellen

Als je een moderne woonstijl hebt, dan is het leuk om je meubels zelf te verven met matte verf, die je kunt bestellen in de webshop van Sfeerfabriek uit Ter Aar. Wij bieden diverse tinten aan van Restyle-Paint, een bijzondere verfsoort. Deze verf geeft altijd een mooi mat resultaat en de verf is verkrijgbaar in veel verschillende pasteltinten. Deze pasteltinten geven bijvoorbeeld je meubels een moderne uitstraling, want pasteltinten zijn de laatste jaren erg in de mode.

Matte verf bestellen in verschillende varianten

De matte verf van Restyle-Paint is niet alleen verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en heeft een mooi mateffect. De verf is er in allerlei pasteltinten. Er is ook een matte vernis verkrijgbaar die de verflaag extra goed beschermt. Op deze manier kun je je kastjes omtoveren tot geheel nieuwe meubels. Je hoeft dan geen nieuwe kastjes te kopen. Dit is helemaal hip, want duurzaamheid staat tegenwoordig in veel Nederlandse huishoudens hoog in het vaandel.

Bestel alle benodigdheden gemakkelijk in de webshop

 

Wil je je meubels pimpen met matte verf, dan kun je alles dat je nodig hebt bestellen in onze webshop. Je kunt hier bijvoorbeeld een DIY-pakket bestellen, met alles dat je nodig hebt voor het maken van unieke woonaccessoires. Wil je meer weten over onze producten? Stuur dan een e-mail naar info@sfeerfabriek.com of stel je vragen via het contactformulier.

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel