Hoera de Sfeerfabriek bestaat 10 jaar!!                       18-02-21

Daar is die dan, mijn eerste blog op de dag dat de Sfeerfabriek 10 jaar bestaat. Al een tijdje staat bloggen op mijn wensenlijstje en al vind ik het best een beetje spannend het is eindelijk gelukt. Mijn eerste blog is mijn persoonlijke verhaal over het ontstaan en het gezicht achter de Sfeerfabriek. Hoe het allemaal begon en nu 10 jaar later!

Al tien jaar lang geniet ik van het creatief ondernemen. Wonen is voor mij, Marielle de Romijn, altijd mijn passie geweest. Al van jongs af aan ben ik hier mee bezig. Bij ons vroeger thuis werd er al veel gerestyled en/of opgeknapt en er kwamen dan ook regelmatig mooie kringloopvondsten het huis in. Dit is ook hoe ik ons huis heb ingericht. Bijna alles is gerestyled, tweedehands of zelf gemaakt. Sfeervol wonen in stijl hoeft dus ook echt niet duur te zijn, dat is altijd mijn motivatie achter de Sfeerfabriek geweest. In ons gezellige huis woon ik samen met mijn gezin. Mijn man Patrick en onze twee lieve dochters Dewi en Kira.

De Sfeerfabriek is 10 jaar geleden begonnen met een winkeltje in een boerenschuur op een dorpse camping, waar ik gerestylede meubels en woonaccessoires verkocht. Al snel groeide het aanbod en kwamen daar de workshops bij. Het was een hele bijzondere locatie. Na een paar jaar wilde ik verder groeien en het hele jaar doorgaan, want het winkeltje en atelier waren alleen tijdens het hoogseizoen geopend. Toen hebben we bij ons huis een eigen atelier gebouwd voor onder andere de workshops en zijn we ook gestart met de webshop.

De eerste jaren was ik naast de Sfeerfabriek ook nog werkzaam in de kinderopvang. Ruim 20 jaar lang heb ik mij ingezet als pedagogisch medewerker op een BSO en de peuteropvang. Vanaf 2016 werd het tijd om mijn creativiteit volledig in te zetten voor de Sfeerfabriek wat op dat moment al enorm aan het groeien was. Ook ontwikkelde ik mij verder met een opleiding tot interieurstylist dit was voor mij een droom die uitkwam die ik al van jongs af aan had.

 

 

Dit is hoe het allemaal begon en het zich ontwikkelde.

Voor mijn gevoel zijn de tien jaar voorbij gevlogen…..al is er in die tien jaar wel heel veel gebeurd. Inmiddels geven we workshops in eigen atelier en door het hele land, waarbij je altijd een gaaf woonitem kunt maken. We staan op vele beurzen en we hebben een goed bezochte webshop gevuld met verschillende DIY materialen, DIY pakketten en woonitems. Met trots zijn we in 2020 gestart met ons eigen verfmerk ‘Restyle Paint’ en wordt deze inmiddels samen met nog andere eigen producten verkocht bij een groeiend aantal winkels in het land. Vanwege de groei kon ik het niet allemaal meer in mijn eentje draaiende houden en is ook Patrick inmiddels een aantal dagen in de week werkzaam voor de Sfeerfabriek.

Natuurlijk is het afgelopen jaar niet makkelijk geweest met covid-19 en was het nodig de ondernemers skills in te zetten. Positief proberen te blijven, nieuwe kansen zien en vooral doorgaan. En het jaar 2021 zal ook nog pittig worden, wat ik als ondernemer als een enorme uitdaging zie. Al mis ik op dit moment wel heel erg de gezelligheid van de deelnemers tijdens de workshops. Ik zit gelukkig alweer vol met inspiratie en nieuwe ideeën. Zo wil ik jullie blijven inspireren met leuke DIY’s, woonblogs en komt het Restyle interieuradvies weer terug waarin ik tips geef voor mooi en betaalbaar wonen met veel kringloop en zelfmaak geluk. Uiteraard komen er ook weer een hoop nieuwe Workshops en DIY pakketten aan, want ik hoop ook dat heerlijke creatieve geniet moment aan jullie te kunnen blijven geven! Daar word ik blij van! Nu maar duimen dat we snel weer workshops mogen geven.

Onwijs dankbaar ben ik voor de afgelopen 10 jaar zonder al die leuke klanten was het niet gelukt! 

Ik heb in ieder geval weer heel veel zin in de volgende 10 jaar!  

Liefs Marielle

????10 jaar Sfeerfabriek willen we met jullie vieren! 10 dagen lang leuke acties en cadeautjes en 10 dagen lang 10% korting in de webshop op bijna alle producten met de kortingscode: Sfeerfabriek10jr   

Kortingscode is geldig t/m 28 februari 2021
(m.u.v. de boomstam tafeltjes en krukjes, actieartikelen en verzendkosten)

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel