Creatieve workshops in Ter Aar

Kom gezellig een unieke creatieve workshop volgen.
In het atelier kun je al een workshop volgen vanaf
2/4 personen afhankelijk van welke dag je een workshop wil komen volgen.

Onze workshops gaan op aanvraag en zijn te reserveren via info@sfeerfabriek.com Meer informatie over de workshopmogelijkheden is hier te vinden : Workshop Info

ZOMERSTOP van 13 juli t/m 25 augustus 

Reserveren voor een workshop is weer mogelijk na onze vakantie vanaf 10 augustus

 

Wanneer je op zoek bent naar creatieve workshops in de omgeving van Ter Aar, zijn er verschillende mogelijkheden. Wij bieden uiteenlopende workshops aan die een gezellig uitje zijn voor jou en je vriendinnen. Je creëert samen met vriendinnen, collega’s of familie de leukste woonitems, op een duurzame manier, omdat je bestaande items omtovert tot geheel nieuwe. Zo heb je op een duurzame manier een heel nieuw interieur. Ontdek bijvoorbeeld tijdens een workshop hoe je creatief met hout kunt zijn en maak een echte eyecatcher voor in jouw interieur!

Unieke creatieve workshops, te volgen in ons atelier of bij jou op locatie

Sfeerfabriek biedt diverse workshops aan voor zowel particuliere als zakelijke groepen. Dit is bijvoorbeeld de workshop ‘Creatief met hout’. Je kiest er bijvoorbeeld voor om deel te nemen aan een DIY-workshop als teamuitje. Wij geven deze creatieve workshops in ons eigen atelier, maar het is ook mogelijk om een workshop in de vorm van DIY bij jou op locatie te laten plaatsvinden. Je krijgt tijdens iedere workshop uitvoerige en creatieve begeleiding. Het werken met materialen zoals hout en de Restyle-Paint dagen jou uit in je creativiteit. Zo leveren de workshops een echte eyecatcher op én zijn ook nog eens erg gezellige uitjes met vriendinnen, zeker als je een workshop met een concept op basis van DIY volgt.

Waar zijn we nog meer te vinden?

In samenwerking met andere “creatieve” ondernemers biedt de Sfeerfabriek op diverse locaties in het land workshops aan. Bekijk het actuele aanbod van een workshop in de vorm van DIY op locatie. Er zijn namelijk nog veel meer workshops dan alleen de workshop ‘Creatief met hout’.

Een divers aanbod aan workshops

De workshops die wij aanbieden zijn erg divers. De workshops waarbij je leert te werken met DIY houtmaterialen zijn erg populair. Wij geven bijvoorbeeld een workshop hout branden, boomstam pimpen, maar ook andere workshops zijn erg in trek zeker in de vorm van DIY. Andere creatieve workshops die wij aanbieden in ons atelier zijn onder andere:

Kom een leuke workshop volgen

Wil je jezelf en jouw vrienden of collega’s graag inschrijven voor een van de creatieve workshops die wij aanbieden bij jou op locatie of in ons atelier, zoals een workshop waarbij je creatief bent met hout? Reserveer dan direct via info@sfeerfabriek.com. Heb je nog vragen over onze workshops? Stel ze dan via bovenstaand e-mailadres of via het contactformulier.

 

Onze workshops zijn door de Sfeerfabriek zelf ontwikkeld en vallen onder het intellectueel eigendomsrecht. Kopiëren en/of na maken is dus niet toegestaan, zonder toestemming van de Sfeerfabriek.

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel