Pimp je eigen vintage stoelen

De bekende Restyle-Paint van Sfeerfabriek in Ter Aar is perfect voor het creëren van je eigen vintage stoelen. Deze matte verf is verkrijgbaar in diverse pasteltinten, wat je stoelen alleen nog maar meer vintage maakt. De dekking van de verf is zeer goed, meestal is twee lagen verf voldoende. Ook ben je zeker van een strak resultaat. 

Een passende matte look voor je vintage stoelen

Als je je meubels, zoals stoelen, een ouderwetse look wilt geven, door ze zelf te verven, dan kan dat uitstekend met matte verf, want hierdoor krijgen je stoelen de sfeer van weleer, maar toch passen ze in een modern interieur. Daarom is de combinatie van mooie pastelkleuren en de matte verf ideaal voor het verven van je stoelen. Als je dan ook nog kiest voor ouderwetse houten keukenstoelen, ervaar je weer helemaal de gezelligheid van vroeger.

 

Bestel alle benodigdheden eenvoudig online

Wil je jouw stoelen ook een vintage look geven? Bestel de bijzondere Restyle-Paint dan snel online. Ook zijn er verschillende soorten kwasten te vinden in onze webshop. Wil je je stoelen verven in verschillende mooie pasteltinten? Profiteer van onze voordeelpakketten, met verschillende potten verf in diverse kleuren. Heb je vragen voordat je kunt bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@sfeerfabriek.com of vul het contactformulier in.

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel