Een teamuitje organiseren in Ter Aar

 Creëer je eigen items Hoe meer je koopt hoe voordeliger het wordt  Eigen verfmerk

Ben je op zoek naar een activiteit voor een teamuitje of personeelsuitje in de omgeving van Ter Aar? Dan heb je bij Sfeerfabriek diverse mogelijkheden. Wij bieden namelijk altijd een leuke, creatieve workshop aan, geschikt voor ieder uitje. Of je nu een teamuitje, vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje of een andere activiteit met de meiden wilt ondernemen; wij hebben de ideale workshop voor tijdens jullie uitje!

Wil je een leuke workshop organiseren?

 

Stuur ons een mailtje

 

Een creatief teamuitje in ons atelier in Ter Aar

Wanneer je een personeelsuitje, vriendinnenuitje of andere gezellige dag organiseert, wil je vooral dat het ontspannen en gezellig is. Het leukst is als je iets actiefs te doen hebt, waarbij je jouw creativiteit kunt gebruiken. Eem creatieve workshop van Sfeerfabriek is het ideale uitje. Hierbij creëer je zelf de leukste woonitems voor in huis. Je gaat zelf aan de slag met het creëren van handgemaakte woonartikelen in ons atelier in Ter Aar, die je na afloop van het personeelsuitje mee naar huis neemt. Zo heb je straks unieke woonaccessoires in huis, waarmee je je huis op een duurzame manier kunt aankleden. Je hoeft immers geen nieuwe meubelen te kopen om je interieur een geheel nieuwe sfeer mee te geven.

Bij ons zijn diverse thema’s mogelijk

Wij hebben de inhoud van het teamuitje helemaal zelf samengesteld, zodat je te allen tijde verzekerd bent van een uniek en eigentijds uitje met een leuke workshop! Je kunt een workshop bij Sfeerfabriek als teamuitje volgen in zowel ons atelier als bij jou op locatie. Verder zijn grote en kleine groepen bij ons welkom. Op onze locatie hebben we ruimte voor groepen tot zestien personen. Indien nodig zoeken we in de omgeving een geschikte locatie voor een grotere groepsgrootte. Volg bij ons bijvoorbeeld een workshop voor je personeelsuitje of uitje met vriendinnen. Kies dan uit bijvoorbeeld de volgende workshops:

Neem contact met ons op

Wil je graag een workshop reserveren voor jouw teamuitje in Ter Aar? Laat het ons dan weten, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Heb je behoefte aan nog meer informatie over onze workshops? Neem dan gerust contact met ons op via info@sfeerfabriek.com of 06 36 33 24 22. Tevens kun je ons contactformulier invullen.

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel