Een teamuitje organiseren in Ter Aar

 

 Creëer je eigen items Hoe meer je koopt hoe voordeliger het wordt  Eigen verfmerk

 

Ben je op zoek naar een activiteit voor een teamuitje of personeelsuitje in de omgeving van Ter Aar? Dan heb je bij Sfeerfabriek diverse mogelijkheden. Wij bieden namelijk verschillende leuke workshops aan, geschikt voor uiteenlopende groepen. Of je nu met vriendinnen, collega’s of familieleden op pad gaat, wij hebben de ideale activiteit voor jullie!

Wil je een leuke workshop organiseren?

Stuur ons een mailtje

 

Een creatief teamuitje in ons atelier in Ter Aar

Wanneer je een personeelsuitje organiseert in regio Ter Aar, staat ontspanning en gezelligheid centraal. Het leukst is als je iets actiefs te doen hebt, waarbij je jouw creativiteit kunt gebruiken. Onze creatieve workshops zijn hier ideaal voor. Hierbij creëer je zelf de leukste items voor in huis. Je gaat zelf aan de slag met het creëren van handgemaakte woonartikelen in ons atelier in Ter Aar die je na afloop van het personeelsuitje mee naar huis neemt.

Bij ons zijn diverse thema’s mogelijk

Wij hebben de inhoud helemaal zelf samengesteld, zodat je te allen tijde verzekerd bent van een uniek en eigentijds uitje! Je kunt een workshop bij Sfeerfabriek als teamuitje volgen in zowel ons atelier in Ter Aar als bij jou op locatie. Verder zijn grotere en kleinere groepen welkom bij ons. Volg bij ons in Ter Aar bijvoorbeeld een workshop voor je personeelsuitje met als thema:

 

Neem contact met ons op

Wil je graag een workshop reserveren voor jouw teamuitje in Ter Aar? Laat het ons dan weten, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Heb je behoefte aan nog meer informatie over onze workshops? Neem dan gerust contact met ons op via info@sfeerfabriek.com of 06 36 33 24 22. Tevens kun je ons contactformulier invullen.

© 2016 - 2023 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel