Je meubels pimpen geeft je interieur een nieuwe Boost!

Af en toe wil je wel eens een nieuw interieur en meubels pimpen is hiervoor een goede manier. Wil je bijvoorbeeld switchen van een modern naar een klassiek interieur, dan hoef je geen nieuwe meubels te kopen. Je kunt je bestaande meubels in veel gevallen perfect restylen, bijvoorbeeld door deze te schilderen, of door ze op een andere manier te pimpen.

Meubels pimpen met bijzondere verf

Een goed voorbeeld van het pimpen van je meubels is het verven van de meubels met onze unieke Restyle-Paint. Deze matte verf is verkrijgbaar in veel verschillende pasteltinten en ook is er krijtverf van dit merk, waarmee je je meubels zoals kastjes kan omtoveren tot bijvoorbeeld een tekenbord voor je kinderen, of een bord waar iedereen in huis zijn of haar notities op kan schrijven. Als je je meubels gaat restylen, zien ze er dus niet alleen heel mooi uit, maar zo kunnen ze ook nog eens functioneel worden. Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om je meubels te pimpen, bijvoorbeeld door mooie figuren in het hout te branden. Hiervoor kun je leuke workshops volgen bij ons in Ter Aar of bij jou op locatie. Hierdoor zijn onze workshops ook leuk als bedrijfsuitje, of bijvoorbeeld als invulling van een vriendinnen- of familiedag. Je leert dan meteen alle vaardigheden waarmee je thuis je meubels kunt omtoveren. Ben je voor de workshop bij ons op locatie, dan kun je direct alle benodigdheden hiervoor meenemen. Zo kun je snel beginnen met het restylen van meubels, bijvoorbeeld door ze te restylen met verf. Ook als je je meubels op een andere manier wilt omtoveren, dan vind je bij Sfeerfabriek uit Ter Aar alle materialen die je nodig hebt.

Bestel alle benodigdheden in de webshop

Wil jij ook je meubels omtoveren tot geheel nieuwe woonaccessoires? Met de DIY-pakketten en losse producten van Sfeerfabriek haal je alles dat je nodig hebt snel in huis. Dit kan de bijzondere Restyle-Paint zijn, maar ook met onze andere producten kun je je meubels zelf verven of op een andere manier veranderen. Alle benodigdheden zijn te bestellen in de webshop. Heb je vragen voordat je bestelt? Stuur dan een e-mail naar info@sfeerfabriek.com of neem contact met ons op via het contactformulier.

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel