De trend in woonland: kastjes omtoveren​

Veel mensen willen zo af en toe hun interieur veranderen, en ze doen dat bijvoorbeeld door kastjes te gaan omtoveren. Dit doen ze dan door deze kastjes zelf te verven. Dankzij Sfeerfabriek in Ter Aar krijg je altijd een mooi en uniek resultaat als je zelf kastjes of andere meubels gaat verven of op een andere manier gaat omtoveren. Verder kleed je je meubels mooi aan met zelfgemaakte woonaccessoires, die je ook met onze DIY-pakketten kunt maken.

Zelf kastjes omtoveren met een bijzondere soort verf

Je kunt je kastjes op een bijzondere manier omtoveren door het gebruik van de bijzondere Restyle-Paint. Deze verf is verkrijgbaar in heel veel verschillende pasteltinten. Kies je voor onze voordeelpakketten, dan heb je verschillende kleuren in huis. Wat deze verf zo bijzonder maakt, is dat hij een mooi mateffect geeft. Wanneer je besluit je kastjes zelf te verven met deze verf, kun je ze omtoveren tot geheel nieuwe meubels. Zo heb je op een duurzame manier een geheel nieuw interieur. Als je kastjes zelf gaat verven, geef je ze een geheel nieuwe uitstraling, zodat je op een duurzame manier een geheel nieuw interieur hebt.

Bestel alle benodigdheden online

 

Wil je je kastjes zelf verven of op een andere manier omtoveren tot een heel ander woonitem, en wil je dit zelf doen? Alles dat je nodig hebt voor het restylen van woonitems bestel je eenvoudig online in de webshop van Sfeerfabriek. Wij bieden complete DIY-pakketten voor het creëren van je eigen woonartikelen, maar je kunt natuurlijk ook alleen de verf bestellen om zelf je kastjes te gaan omtoveren. Heb je vragen over je bestelling? Stuur een e-mail naar info@sfeerfabriek.com of stuur ons een bericht via het contactformulier.

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel