Creatief wonen en DIY-inspiratie

Sfeerfabriek uit Ter Aar is dé webshop met de mooiste DIY-producten om creatief aan de slag te gaan, zodat je kunt wonen in een extra gezellig huis. In onze webshop vind je een dosis aan creatieve wooninspiratie om zelf mee aan de slag te gaan. Alle producten krijg je een mooi plekje in je interieur, zodat je met DIY nóg gezelliger kunt wonen, op een duurzame manier. 

Lekker creatief bezig én wonen in een extra gezellig huis

Word blij van jouw zelfgemaakte of gerestylede woonitems en creëer zelf een happy interieur! Het restylen van allerlei woonitems, van groot tot klein, gaat perfect met onze woonaccessoires. Vazen, vintage stoelen en kasten, alles is aan te passen zodat je op een duurzame manier een geheel nieuw interieur hebt. Maak zelf de stoerste, leukste of gekste woonitems. Pimp ze met verf, of doe mee aan onze workshop houtbranden. Het pimpen van je meubels en woonaccessoires is niet alleen heel leuk om te doen, maar ook heel duurzaam. Je hergebruikt namelijk je eigen woonaccessoires en meubels, en hoeft niet geheel nieuwe meubels te kopen. Heb je zin in een leuk, creatief uitje waarbij je altijd een gaaf woonitem maakt, zodat je nog gezelliger kunt wonen? Kijk dan bij het aanbod van onze creatieve workshops. Tijdens onze workshops ben je creatief én maak je met DIY de leukste producten die ervoor zorgen dat je in een nog gezelliger huis kunt wonen. 

Neem contact met ons op als je vragen hebt

 

Heb je vragen over de restyle- en DIY-projecten waarmee je lekker creatief bezig bent, of over een product als de Restyle-Paint om met DIY op een leukere manier te wonen? Onze ervaren restyle interieurstylisten helpen we je graag op weg, met goede tips. Stuur gerust een mailtje naar info@sfeerfabriek.com of stuur ons een berichtje via ons contactformulier.

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel