Maak de mooiste accessoires met DIY-houtmaterialen

Met de DIY-houtmaterialen van Sfeerfabriek in Ter Aar maak je zelf de leukste woonaccessoires. Kleed je huis bijvoorbeeld extra gezellig aan met de leukste houten huisjes, of gebruik de (bijna) kant-en-klare DIY-houtmaterialen, zoals de houten woonplankjes, of gebruik de boomschijfjes met een mooi motiefje als onderzetter. Met de dubbelzijdige houten lijstjes lijst je de leukste dingen in. Denk bijvoorbeeld aan droogbloemen, of lijst voorwerpen in die een dierbare herinnering oproepen.

Creatief met verschillende DIY-houtmaterialen

Als je je creativiteit helemaal wilt loslaten op het maken van woonaccessoires op een duurzame manier, dan heeft Sfeerfabriek hier ook de juiste materialen voor, die je op een goede manier kunt hergebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de houten kralen in diverse maten, die je naar eigen idee kunt decoreren. Dit kan ook tijdens onze workshops. Dit geldt ook voor de bamboe ringen, die je bijvoorbeeld prachtig aankleedt met verschillende droogbloemen. Zo heb je een wandhanger waar je jarenlang plezier van hebt. In ons ruime aanbod vind je niet alleen DIY-houtmaterialen die mooi zijn, maar ook functionele accessoires, zoals onze houten pennenbakjes. Ook deze kun je naar eigen inzicht decoreren, bijvoorbeeld met verf. Kies hiervoor de unieke Restyle-paint, die er is in verschillende pasteltinten. Zo houd je de pennenbakjes makkelijk uit elkaar. Dat houdt je werkplek opgeruimd en overzichtelijk.

Bestel alle materialen die je nodig hebt eenvoudig online

 

Doordat er veel verschillende soorten DIY-houtmaterialen zijn, kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Bestel je een DIY-pakket, dan heb je alles in huis dat je nodig hebt voor het maken van de mooiste woonaccessoires. Of ga voor leuke vaasjes en andere leuke woonproducten. Heb je vragen over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@sfeerfabriek.com of vul ons contactformulier in.

© 2016 - 2024 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel