• Inspiratie foto's voor de Boomstam tafeltjes & krukjes
    Inspiratie foto's voor de Boomstam tafeltjes & krukjes

    Inspiratie foto's Boomstam tafeltjes & krukjes

    De Sfeerfabriek heeft een verschillend aanbod aan Boomstam tafeltjes en krukjes.

    Ze zijn te gebruiken als tafeltje en krukje maar ook als nachtkastje of voor buiten onder de…

Workshop Boomstam Pimpen

Wil jij ook zo een leuk boomstam tafeltje? maak er dan een tijdens de workshop boomstam pimpen.
Wil je er een bestellen? hou dan de website in de gaten af en toe plaatsen wij een aantal leukerds in de webshop.

Krukjes en tafeltjes van een boomstam

Ben je op zoek naar krukjes en bijzettafeltjes die gemaakt zijn van een boomstam, voor een stoere en leuke sfeer in je interieur? Dan zit je goed bij Sfeerfabriek. Bij ons kies je tussen verschillende mooie boomstam krukjes om het interieur van jouw woning te stylen.

Stoere tafeltjes en krukjes van een boomstam

De boomstam krukjes zijn een ware toevoeging of je ze nou gebruikt om op te zitten of als decoratief bijzettafeltje; ze zijn stoer, mooi en het zijn natuurlijke elementen voor in je interieur! De krukjes zijn verkrijgbaar in de natuurlijke kleur van de boomstam in buitenzijde wit/zwart of met witte en zwarte bovenzijde. Als liefhebber van creatief wonen bieden wij bovendien nog vele andere mooie houten producten aan. Kies bijvoorbeeld voor houten woonplankjes of prachtige houten kandelaren en geef jouw interieur een unieke, natuurlijke look!

Shop jouw woonartikelen online

Shop eenvoudig een mooi boomstam krukje en je beschikt over een stoer en uniek styling object. Lijkt het je leuk om zelf mooie woonaccessoires van hout te maken? Schrijf je dan in voor een creatieve workshop. Kies bijvoorbeeld voor de workshop hout branden of boomstam pimpen en je maakt  kennis met de diverse mogelijkheden van dit natuurlijke materiaal. Heb je nog vragen over onze producten of workshops? Neem dan contact met ons op via info@sfeerfabriek.com.

© 2016 - 2021 Sfeerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel